KOSGEB’den KAM’18 Kongresi ve Fuarına destek…

KAM'18

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın öncülüğünde gerçekleşecek Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri Kongresi ve Fuarı (KAM’18 Kongresi ve Fuarı), 29 Kasım – 1 Aralık 2018 tarihleri arasında Antalya Maritim Pine Beach Resort Belek’te bu alandaki tüm profesyonelleri buluşturacak. Etkinlikte stantları ile yer alan firmalar KOSGEB desteğinden faydalanabilecek.

Kütüphane, arşiv ve müze yöneticileri ve Kamu otoriteleri ve sektör profesyonellerinden oluşan üst düzey katılımla gerçekleşecek KAM’18 Kongresi ve Fuarı için geri sayım başladı. Ankaref, Elsevier, EBSCO, AZT Bilişim, Iron Mountain, Limeks Teknoloji, Deka Mühendislik, Hobim Bilişim, Hitachi Vantara, Pediko, EMFA Yazılım, Netcad, Kod-A ve Hiperlink gibi sektörün lider firmaları Kütüphane, Arşiv ve Müze Yöneticileri Kongresi ve Fuarında yerini aldı.

KAM’18 Kongresi ve Fuarı, bu yılki ana teması olan ‘Ulusal Bilgi Politikaları’ ile bilginin üretilmesi, kaydedilmesi ve bu bilgiden katma değer elde edilmesine yönelik stratejilerin oluşturulması ve politikaların belirlenmesi konularında görüş alışverişinde bulunmak üzere sektör paydaşlarını biraraya getirecek.

Tüm kütüphane, arşiv ve müze yönetici, üniversiteler, belediyeler ve konunun uzmanları ile bu konularda Ar-Ge, teknoloji ve hizmet sektör profesyonellerini KAM’18 Kongresi ve Fuarı’nda buluşmaya davet ediyoruz.