T.C. Kültür Bakanlığı Bakan Yardımcısı Merhum Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma

KAM’21’de T.C. Kültür Bakanlığı Bakan Yardımcısı Merhum Prof. Dr. Haluk Dursun’u anma konuşmaları yapıldı. T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı KVMGM Genel Müdür Yardımcısı Yahya Coşkun, İstanbul İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Coşkun Yılmaz, Milli Savunma Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Afyoncu, Emekli Tuğgeneral Yücel Karauz ve Millî Eğitim Bakanlığı Yükseköğretim ve Yurt Dışı Eğitim Genel Müdürü Prof. Dr. Ahmet Emre Bilgili konuşmacı olarak yer aldı.
Anma konuşmalarında Prof. Dr. Haluk Dursun’un yaptığı her işte adeta bir hoca gibi başkalarına öğreterek eğitim merkezli yaptığına değinilerek böylelikle geleceğe maya çaldığı belirtildi. Merhum Hoca Dursun beyin spordan botaniğe, tarihi eserlerden Türk diline kadar hayatın her alanı ile yakından ilgili bir kişi olduğundan bahsedilerek maneviyatına ve islam inancını yaşama ve yaşatma konusundaki hassasiyetine de değinildi. Doğmasız ve önyargısız bir insan olarak cenaze merasiminde her kesimden insanların olmasının sosyoloji ve coğrafya ile barışık bir şekilde Türk insanını tanıyan ve anlayan yapısına vurgu yapılarak dünya nimetlerine, makama ve mevkiye önem vermeyen mütevazi bir insan olduğu konuşuldu.

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı T.C. Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi Grand National Assembly of Turkey (Turkish Parliament/TBMM) Çevre ve Şehircilik Bakanlığı T.C. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI (MINISTRY OF AGRICULTURE AND FORESTRY) Marmara Belediyeler Birliği ANADOLU AJANSI Ekspoturk Utarit Bilişim Mirakıl Veri İşleme A-Secure DEKA MÜHENDİSLİK YANGIN GÜVENLİK Turksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş. Gemini Bilgi Teknolojileri A.Ş. #KAM #Kütüphane #Arşiv #Müze #DijitalDönüşüm #Bilgi #KültürBakanlığı #Eventineers #Ekspoturk